Årsmøte Sunnmøre historielag 2022

Torsdag 19. mai kl 18 ønsker vi velkomne til årsmøte med program på Gamleskulen på Flem, på Longva.

Gamleskulen Flem, Longva. Foto: Aud Farstad

Stad: Gamleskulen, Flem på Longva.
Tidspunkt: 19. mai, klokka 18:00

Vi er glade for å kunne ta turen til Longva, Gamleskulen! Det er Haram kulturhistoriske lag som gjestfritt inviterer til årsmøtet i det som er deira møtelokale. Vi startar med årsmøtesakene. Vidare gler vi oss til å høyre Sveinung Giske fortelje om dokumentasjonsprosjektet om Nordøyvegprosjektet. Haram kulturhistoriske lag orienterer om lagsarbeidet og Sunnmøre historielag orienterer om STÅ OPP! for lokalhistoria!

Det vert kaffi og kaffimat

Velkomne skal de vere!

Styret i Sunnmøre historielag – i samarbeid med Haram kulturhistoriske lag.

Legg igjen en kommentar